Hallo Traumepiraten

Tiden går virkelig rasende stærkt, for om knap 3 uger er det tid til det store skønne tv-show, hvor Andrea Berg vil optræde. Det sker d. 6-7 december i Offenburger Baden-Arenaen. Naturligvis er forberedelserne i gang og spændingen stiger dag for dag.

Tysklands mest succesfulde sangerinde  får en begivenhedsrig aften med mange overraskelser, store følelser samt en masse musikalske lækkerbiskner.

Uforglemmelige øjeblikke og imponerende kunstnere der vil fremtrylle en særlig stemning i Arenaen, og dermed give en storslået ramme for fejringen af det 20 årige jubilæum for Andrea Berg. Glæd dig til en tidsrejse og fantastiske gæster som Lionel Richie, Die Höhner, Roland Kaiser, Dj BoBo, Andreas Gabalier, PRU og mange flere absolutte top kunstnere.

Oplev Andrea Berg helt tæt på, og tæt på hendes private side, glæd jer til et helt enestående tv-show, som kan ses på tv d. 12 januar på ARD kl. 20.15.

Du kan bestille billetter til showet d. 6 og 7 december på tlf.: +49 (0) 781 92260 eller på www.eventim.de

Bemærk at der kommet nye produkter i http://andreaberg.warnerartists.net/de/ fanshop, den perfekte julegave så som tørklæde eller Abenteuer puzzelspil.

Tidligere artikelSpændningen stiger
Næste artikelIndspilningen af “Årets Hit”