Abonnement

Dette er helt nyt, men her kan du vælge det abonnement som passer til dig. Lige fra næsten ingenting, og til det hele. Det er helt op til dig, og uanset hvad du vælger, så er vil du være fuldt medlem af fanklubben.
Dette tiltag med medlemsbetalig er taget fordi, vi bruger rigtig meget tid på at skaffe de gode billetter, skaffe medlemmerne ind til Andrea, ved næsten alle koncerter, arrangere busser når vi skal på tur. Håber at I alle vil støtte op om dette. Ønsker man ikke at være medlem mere, så send os mail på info@andreaberg-fanklub.dk, hvor man ik mailen skriver at man gerne vil udmeldes.

Pengene vil gå til drift af websitet, indkøb af billetter før alle andre, samt være en buffer ved forskellige arrangementer.

Hvis man er et firma, så er muligheden for lidt billig reklame i form af 2 sponsor typer. Det er dog også tilladt at private sponsorer fanklubben.

• Medlemstype
    • 1000.-pr. måned
    • Firma
    • Efter aftale