Så samler vi lige op på Andrea Berg. Hvad hun har skrevet her op til weekenden.

Kære Venner

I har valgt jeres ynglings sange og dermed var grundstenen for dette særlige album lagt. Nu er det min tur og giver jeres sange en ny facade. Jeg glæder mig helt vildt til tiden i studiet. Det blive følelsesmæssigt tidsrejse, fordi også disse sange også for mig har mange mange minder. Men det er også helt specielt at se noget vokse og derved…..dannes nye erindringer. Det er hvad der gør livet til et eventyr.

Vi har bestemt, hvem den heldige vinder af vores sang valg er. Den helidige er Marie og jeg glæder mig til at byde dig velkommen i weekenden i studiet. Jeg tror du vil fange de skønneste øjeblikke under optagelsen.

Ha en skøn weekend og vær beskyttet

Jeres Andrea

Facebook, Andrea Berg

Kære venner

Jeg er i mit element

Lige som vores, store action fyldte shows… Det gør uendelig lykkelig at synge bløde lyde. Jeg kan ikke vente med at vise jer de nye versioner.

Vær beskyttet

Jeres Andrea

Facebook, Andrea Berg

Kære venner

En skøn og intensiv tid i studiet er slut. I dag med et lille højdepunkt: Vores heldige vinder af afstemningen Marie har besøgt mig og var i stand til på første parket, hvordan vores fælles album opstår. Stort, at du var med, kære Marie! Nu er alle sangene i kassen. Jeg er lykkelig og glæder mig til vores nye baby.

Alt kærlighed

Jeres Andrea

Facebook, Andrea Berg

 

 

Tidligere artikelAndrea Berg: Det nager schlager sangerinden
Næste artikelBilletter til Hannover 2017 Andrea Berg Live