Andrea Berg: Afdøde far redder hende

For få uger siden oplevede Andrea Berg et scene uheld med svære forbrændinger. I et interview fortæller hun nu, at hendes afdøde far reddede hende og nu ønsker hun sig en speciel tatovering…

For ca. fire uger siden gav Andrea Berg i Wetzler, forpremiere på sin “Seelenbeben” tour. Ved denne optræden, skete der noget utænkelig: pyroteknikken havde en fejl og en stråle fra “Drageilden” ramte sangerinden på skulderen. Hun fik svære forbrændinger af anden og tredje grad, trods uheldet gjorde hun det færdigt. I et interview til BILD avisen fortæller hun nu, hvordan hendes afdøde far reddede hende ved uheldet og at hun nu skal have en ilddrage tatovering på arret.

“Han var brandmand og beskyttede mig altid”

Selv om det var pyroteknik fejl der var skyld i uheldet, bebrejder sangerinden ikke sine teammedlemmer noget. Til gengæld er hun glad for det var hende og ikke hendes dansere, fortæller hun videre i interviewet. Hun ønsker nu at få en ilddrage tatoveret på det helede ar. Kropsudsmykningen har en dybere betydning, end kun at dække såret. Under ulykken følte Andrea sin afdødes far tilstedeværelse, som beskyttede hende:

“Drage tatoveringen er en ildfugl og det er min far. Han var brandmand og beskyttede mig altid. Jeg bærer symbolet som en halskæde. Jeg ved, at min far var ved mig ved uheldet. Da jeg mødte flammerne hørte jeg hans stemme i mit hoved: “Du må slukke flammerne” ´bank på dem´så det gjorde jeg og det reddede mit liv”.

Fløj gennem fyrværkeriet ved “Heimspiel”

Lørdag aften viste ARD udsendelsen “Andrea Berg so nah wie nie”, Florian Silbereisen var vært ved Heimspiel da sangerinden blev vist. I slutningen af det store show ønskede sangerinden at flyve væk i fyrværkeri. I forvejen havde hun fortalt værten: “Jeg er virkelig bange”. Under udsendelsen talte hun også om sin far og hvordan han beskytter hende og hvad han altid siger: Hvis du falder af hesten, må du stige op igen. Og så valgte hun at flyve gennem fyrværkeri og opleve at det er uskadeligt.