Andrea Berg er ganske særlig stjerne. Ferie er så godt som noget hun ikke har. Hun er altid der for sine fans og planlæggr hele tiden nye projekter. Naturligvis må også hendes udseende passe til – Vi viser jer her nogle af de bedste kjoler. Andrea Berg er virkelig altid på stikkerne, for at overraske sine fans med nye ting og for at gøre dem glade. Man skulle tro at dette kan var nok, men det er ikke det den skønne sangerinde putter i posen. Med til en stor sangerinde høre også et flot udseende – og det er præcis hvad hun præsentere på scenen og på den røde løber. Schlagerplanet har fundet et par af hendes kjoler og prøver at give dig et indblik i den glitrende stil til verdens stjernen.

Atlantis på den røde løber

Ved Bambi uddelingen 2013  var Andrea Berg flatterende og naturlig skøn. Passende til Andrea Bergs album “Atlantis”, valgte hun også en kjole som passede til. Luftig, blåt stof, smigrende – perfekt til hendes røde hår og et ægte blikfang.

Andrea-Berg-Bambi-1

Længsel efter mere

Ikke kun den røde løber skinner gennem Andrea Bergs Atlantis look, men også scene optræden, fører tilskuerne og fans ud på dybt vand, med hendes charmerende farvede kjoler og magiske udseende. Denne kjole passer hende godt, med de forskellige nuancer i blå og hvid, synes som blide bølgerskulper på sangerinde og er en fortryllelse. De små rhinsten, der er indarbejdet i den glitrende kjole, skinner som solen på vandet og tillader sig at hengive sig søde drømme. En virkelig vellykket optræden.

Andrea-Berg-blå-kjole

Andrea Berg sexede og rockede

Andrea Berg er ikke kun smuk i aftenkjoler, men sandelig også i mini kjoler ser hun godt ud –  en meget slank og sexede Andrea Berg. Gennem træning holder Andrea sin krop i top og stram. Og den viser hun gerne: Ved en schlager des jarhes, viste hun sig i denne mini kjole, og viste hovedsageligt hendes ben. Sømmen der var dækket med Rhinsten og læder vesten fik Andrea Berg til at ligne en ung pige – og danse på scene med sine høj sko kan hun også. Super.

Andrea-Berg-kort

Strålende i hvid

Ser man sangerinen i en lang hvid kjole, kan man bestemt forstille sig nogle mænd, gå ned af kirkegulvet med Andrea Berg. Drømmen i hvid passer ikke kun til hendes hår farve, den understreger også hendes garvede teint. Meget skøn med de små glitrende elementer, der får hendes øjne til at funkle som stjerner. Speciel god detalje: det hudfarvede ærme, der er med glitrende sten og der endnu engang sørger for ekstra glamour, synes dette look er helt fantastisk.

Andrea-Berg-hvid-kjole

Hvilken kjole synes du passer til Andrea?

Kilde: Schlagerplanet.com

Vi beklager at vi ikke har 2 gode billeder af billede 4 og 5.

Tidligere artikelNy dyre baby hos Andrea
Næste artikelAladin Jun.