Efter det triumferende tv-show for millioner, er pop dronningen en varm kandidat til lørdag.

Vanvittig! otte millioner seere! Andrea Berg er inspireret af hendes første tv-show fra sit 20 års jubilæums show på scene. Og publikum vil have mere. Vi interviewede eksperter og kolleger : Har stjernen hvad der skal til, for at have sit eget tv-show?

Musik guru Hans R- Bagley: “Jeg har indtryk af at, Andrea Berg er tættere på folk end nogen anden. Det ville være en charmende vært, for en god pop udsendelse.”

Folk-rock´n Roller Andreas Gabalier: Det ville “være en stor fornøjelse at være med i et andet show af hendes.”

Birgit Schrowange roser: “En stor præsentation af Andrea, især fordi hun ikke er vant til at være vært til så stort et publikum.”

Kai Blomme siger: “Det gør tv sjovt!”

Og spørger legenden Heino: “Du har bevidst, at man uden dikkedare, kun med stor musik, kan levere et godt show. Jeg synes du skal give hende hendes eget tv-show.”

Hun taler fra sjælen til sit publikum. Mens ARD Thomas Gottschalk, viste millioner af tv licens betaler, hvad de ønskede at se, nemlig underholdning med hjertet. En perfekt verden. Hvorfor er der ikke flere af den slags show. Kriminal verden fpr næsten hver søndag deres “scene”.

Den ansvarlige fra MDR indrømmer at det trak seere men siger “At der i øjeblikket ingen planer er, Vi har naturligvis en dialog i gang med Andrea Berg, lad os se hvad det udvikler sig til.

andrea-berg-getty-600x800Kilde: das neue blatt (23 -1-2013)

Tidligere artikelStadig nr 1 på hitlisten!
Næste artikelSådanne tabte Andrea 13 kg på 4 månder!