Siden udgangen af September har Andrea Bergs Atlantis album været ude. Lige inden jul udgiver schlager sangerinden en eksklusive gave version til sine fans.

Andrea Bergs nye var længe ventet. År 2013 var ikke den oprindelse udgivelses dato, egentlig skulle “Atlantis” først være kommet i 2014. Pludselig kom de gode nyheder om at Andre Bergs “Atlantis” ville være et dobbelt album og komme tidligere. Nu venter en ny overraskelse den 22. November til fans: Andrea Berg udgiver en limit “Atlantis” gave version.

Den eksklusive gave version indeholder 3 CDer og 2 DVDer. På cd’erne er ikke kun de store sange fra det aktuelle album, men også to ikke offentliggjorte sange, og ni live titler. På DVD’en kan Andrea Berg fans endnu engang opleve Andrea Bergs Heimspiel koncert 2013 og lade minderne flyve, og et blik bag kulisserne. Derud over kan køberne forvente et unik portræt at den populære sangerinde.

Det store album fås i fire udgaver. Vi fortæller her:

Mange af sangene lige som den første single udgivelse “Das gefühl” er igen bistået af Dieter Bohlen. “Das gefühl” er en – klart – sjælefuld melakoni. “Ich hab dich schon sekundenlang gar nicht mehr vermisst” (Jeg så dig i et par sekunder kan slet ikke glemme) – Denne tekst siger det hele? “Wie werde ich das gefühl nur los, bevor mein herz daran zerbricht…” (Hvordan kan jeg glemme denne følelse, før mit hjerte brister….?) Det har vi sikkert alle spurgt os om. Sangen “Davor geht die welt nicht under” er så at sige en bonus forsættelse af emnet. I sangen “Bin ich von allen guten geistern verlassen” er et eksperiment med lyd fra 70erne. En monumentale ballade er “Wirst du mich lieben” hvor violinerne giver gåsehud. Teksten til “Aus zu neuen abenteuern” er bestemt kommet efter den sidste Traumpirat, at tro på mirakler og ikke glemme.

“Jeg har bevidst indspillet så mange sange, den positive energi smitter og og giver lys”, har sangerinden udtalt sig om sit nye værk. Med CD’en har den nået toppen af hitlisterne i Tyskland, Østrig og Schweiz. Også i Danmark og Holland har hun fået succes.

Dobbeltalbummet “Atlantis” tracksliste

25 sange på to CDer: Wow, skjulte skatte, som endelig er kommet frem i lyset:

CD 1

 1. „Atlantis lebt“
 2. „Das Gefühl“
 3. „Davon geht die Welt nicht unter“
 4. „Der letzte Tag im Paradies“
 5. „Wir können nicht verlieren“
 6. „Liebe ist mehr“
 7. „Bin ich von allen guten Geistern verlassen“
 8. „Ich will nicht länger davon träumen“
 9. „Unser bester Moment“
 10. „Wirst du mich lieben“
 11. „Lass mich einfach weiter träumen“
 12. „Fliegst du immer noch so hoch“
 13. „Träumer wie wir“

CD 2

 1. „Auf zu neuen Abenteuern“
 2. „Vergessen und verzeihen“
 3. „Himmel auf Erden“
 4. „Vorübergehend nicht zu erreichen“
 5. „Im nächsten Leben“
 6. „Hallo“
 7. „Du bist da“
 8. „Weil du ein Zauberer bist“
 9. „Morgen werd ich gehen“
 10. „Dein Licht am Horizont“
 11. „Nicht irgendwann“
 12. „Ich geh mit dir“

Andrea Berg “Atlantis” Tour 2014

Med “Atlantis tour” af Andrea Berg må vi være lidt tålmodige endnu. I år 2013 er der kun Aspach tilbage, hjemmebyen til Andrea Berg. Men i Januar 2014 ville fans fra Tyskland, Østrig og Frankrig endelig se deres stjerne.

Efter den spektakulære “Abenteur” tour med specialeffekt og pyroteknik vil temaet bag “Atlantis”, slå alt hvad der hidtil er sket. Hvad vil der vente os? Kæmpe akvarier, hvor Andrea dykker som en havfrue? Bobler mellem tilskuerne? Sandslot på scenen? Ja vi må vente og se hvad der venter os.

Andrea Berg havfrue

Tidligere artikelDansen til “Du hast mich 1000 Mal belogen”
Næste artikelVokseværk i hendes zoo