München – Efter godt en måned efter udgivelsen af Andrea Bergs “Atlantis” har den opnået Platin grænsen for 200.000 solgte albums. Også i andre lande er Andrea Bergs “Atlantis en succes: I Østrig og Schweiz har albummet også erobret hitlisterne.

I Schweiz har Andrea Berg for over en måned siden fået platin for 20.000 solgte CD´er, i Tyskland fik hun guld status efter kun 3 dage. Derudover har Andrea Berg opnået guldstatus for hendes “Danish Collection” for 10.000 solgte albums, hvor den kom på en femte plads på hitlisten, men lå også en uge på plads 1. I Holland kom den på en 27. Plads. I den kommende uge i form af “Atlantis vil der komme flere overraskelse fra Laut Ariola / Sony Music

For Andrea Berg har 2013 allerede været et succes år. Hendes “Best of” kom i foråret i “Guinnes buch der Rekorde”, som det album der har ligget længst på den tyske (347 uger) og Østrigske (532 uger) album hitliste. Prisen fik hun overrakt af rekord dommeren Olaf Kuchenbecker ved “Frühlingsfest der volksmusik” ved Florian Silbereisen. Tilsammen har Andrea Berg ligget 820 uger på hitlisterne og er den højst rangeret kunstner – 728 af disse placeringer stammer fra de sidste 10 år.
Andrea-Berg-Atlantis-cover

Tidligere artikelEventyrlivet
Næste artikelDer arbejdes på Atlantis