Andrea Berg – ATLANTIS

Med den store Heimspiel i Aspach startede den varme fase for Atlantis. Dobbeltalbummet med samme navn udkommer den 6. September.

Hun formår at spille fra en scene som når helt ud til publikum, og føler sig omfavnet. Og det var præcis hvad Andrea Berg igen imponerende med, og præcis hvad hun beviste i weekenden ved hendes store Heimspiel i Aspach. Såvel om fredagen som også om lørdagen sang hun til et udsolgt Comtech Arena over 25.000 begejstrede fans. Heimspiel med en masse lidenskab var overskriften i Stuttgard avisen og ramte dermed lige i hjertet.

Igennem hendes 20 års karriere, har den indfødte Krefelderinde, som har boet i lang tid i Aspach på Backnang, samlet de bedste, elskede, personlige og mest succesfulde sange til denne aften som var af særlig klasse. Men også de store hits som “Du hast mich tausendmal belogen”, “Ich schiess dich auf den mond” og “Die gefühle haben schweigepflicht” men også en spektakulær duet med Roland Kaiser (Vist på skærm, blev optaget fra tv showet i Januar) og Florian Silbereisen (Live). Den succesfulde sangerinde i Tyskland præsentrede også en helt ny titel fra albummet Atlantis: “Auf zu neuen abenteuer”.

Albummet Atlantis

Aldrig i Andrea Bergs karriere, har der været talt så meget om et album før det er udkommet. Den 6. September udkommer det endeligt. Så bliver spændingen forvandlet til lykke, og hvem ved om den får platin eller guld. Forventningerne er høje. Det er heller ikke bare et dobbelt album, men et album af Andrea Berg som har valgt det bedste af det bedste fra hendes aktuelle samarbejde.

Derudover kommer alle tekster fra pennene fra Tysklands mest succesfulde sangerinde. Også coveret viser hende under vand, omgivet af en mystik atomsfære.

Den 24. Januar er den afbalanceret sangerinde med hendes nye program og en perfekt koordineret sceneshow på den store Atlantis tour. Uden tvivl: Det bliver en sensation. Vi glæder os til både Hamburg og Ålborg.

Andrea Berg Atlantis cover

Facebook Comments