“Uden kærlighed fungere det ikke” siger Andrea Berg om hendes Tour.  Schlager sangerinden fra Aspach i Rems-Murr-distriktet har aldrig viste sig så privat for sine fans. Andrea Berg giver et hold fra Südwestrundfunks et eksklusiv kig bag kulissen på hendes “Mosaik- Stadium” Tour. Dokumentaren “Andrea Berg Backstage – Mennesker bag stjernen” Lørdag d. 29. August 2020 kl. 22.15 på SWR Fernsehen. 

Indsatsen bag kulissen

Hver aften formår Andrea Berg at lave et fantaktisk show foran tusindvis af mennesker. Bag kulissen på hendes Tour ser det ganske anderledes ud: I de små øjebliksbilleder bliver det klart, hvilke anstrengelser der ner for Andrea Berg og hendes Team. Med er altid: Hele hendes familie. En koncert uden Tante Gerda og Onkel Pitti er ikke tænkbart, da de er i garderoben, bag og under scenen og altid er der for Andrea.

Fra forberedelse til studieoptagelser

Særlig vigtigt for Andrea Berg er også hendes fans. I 2Andrea Berg Backstage “lære seerne” Stefanie at kende, Som ern med under hele Stadion Tour og følger Andrea Berg. “Vi fejre sammen med Andrea Berg livet”, siger Stefanie. Dokumentaren viser og Andrea Bergs privat optagelser under optagelsen i studiet og nforarbejdet til hendes Tour i Florida,

Udsendelsen

“Andrea Berg Backstage – Der Mensch hinter dem Star”

Lørdag d. 29 August 2020 Kl. 200.15 på SWR Fernsehen

Tidligere artikelHvor er vi?
Næste artikelMinder fra Heimspiel