Vores Andrea Berg har med hendes nye dobbeltalbum “Atlantis” har fået en fantastisk start. Efter nogle få dage i handlen har den allerede nået guld status med mere end 100.000 solgt albums.

Og kun et par dage efter, er det endelig officielt: “Atlantis” er Andrea Bergs syvende album i træk.

I dag på den internationale hitliste. Med tre gange så mange solgte album har Andrea Berg har sat en historisk begyndelse, på hitlisterne.

Også på single hitlisterne kan det ses: Selv om der ikke er kommet et egenligt single salg, har nogen af sangene været som download og solgt så godt, at de er kommet på listen, først og fremmest det aktuelle super hit “Das Gefühle” Plads 52 men også “Atlantis lebt” plads 84.

Manfred Rolef, Vice Præsident Ariola GSA: “Vi er meget stolte af den fænomenale lancering af Andrea Bergs nye dobbelt album” Atlantis “. Over 100.000 enheder er der solgt i første uge og er en ny rekord for Andrea Berg og Ariola.Vi er også stolte af at for første gang at have 1 pladsen i alle digitale butikker. Vi ønsker Andrea Berg tillykke og takker for det hårde arbejde. De næste resultater og mål er foran os.

Det 16. Studio album fra Andrea Berg som indholder 25 titler,  de stammer alle fra hendes egen pen og og er blandt andet produceret af Dieter Bohlen og DJ Bobo. Aktuelt er Andrea Berg på Promotion tour gennem Tyskland, Østrig og Schweiz.

Læs TyskSchlagers anmeldelse af Atlantis albummet her: Andrea Berg Atlantis

AndreaBerg_Atlantis_3D_New_Image

Tidligere artikelDer er næppe nogen stjerne som hende der er ned på jorden
Næste artikelSådanne tabte Andrea Berg 13 kilo