I ugevis har schlager Tyskland talt om det nye album fra Andrea Berg. “Atlantis” er det varmeste og længste Berg album nogen sinde – et dobbelt album. Og ordet, som er i overensstemmelse med ånden. ” Jeg er en kvinde i den bedste alder” siger hun selv, “Det går mig godt. Det er mit budskab. Det bedste budskab er altid nu”. Med “Atlantis” ønsker Andrea Berg at omfarve lytterne blidt.

Albummet er en rejsedagbog i livet.” At acceptere livet som det er, det er den eneste chance for at være glad. Kun dem som har mødt mørket, vil være ydmyg og taknemmelig over for lyset”.

Den første sang er et farvel, men ikke tone på denne sang lyder trist. “Das gefühl” er den helt nye single fra Andrea Berg, som er skrevet (til glæde og overraskelse for mange fans) af Dieter Bohlen, som igen er med som producent. Den udkommer i dag den 9 august som første single fra “Atlantis”.

Til riget “Atlantis” har sindet ingen adgang. Den interessede er lige på kanten af, hvad Andrea Berg ønsker at fortælle i hendes sange:

“Das gefühl”

Hun synger om øjeblikke af lykke, mirakler, håb, drømme, de små fejl i spørgsmål om kærlighed, men også om tvivl, frygt og tab på den store rejse i livet.

Hun er blevet mere moden, modig, vild og humoristisk. Et strøg af skæbne og en urokkelig tillid som forvandles til energi og oprørsk glæde.

Musikalsk forbliver Andrea Berg med “Atlantis” trofast uden stop. Hun står for tysk schlager og lever det fuldt ud. Hun vover at gå et skridt videre. Hendes store team af passionerede komponister, arrangøre og producenter inspirere hende. Og med “Das gefühl” får vi en forsmag, den vil gå ind i schlager historien.

Vi glæder os til at høre den.

dxc__hl3868963

Tidligere artikelVind med Andrea Berg
Næste artikelNye baggrundsbilleder