Det er næppe overraskende, at Andrea Bergs aktuelle album “Atlantis” er det mest vellykkede af hendes unikke og givende karriere. Da pladen er fyldt med top hits. Og det næste venter allerede i kulissen, med “Der letzte Tag im Paradis” lover tredje single udgivelse at være et absolut hit.

Den fødte Krefelder præsenterer disse titler i denne tid ved hendes spektakulære optræden på Atlantis touren. Fans er begejstret, medierne er fulde af ros. Det er ikke underligt med sådanne en stjerne, der sikre sig mindst en rekord ved hver udgivelse. “Atlantis” er det nuværende, nummer 7 i rækken af nummer 1 album. Midt i December fik hun 3 gang guld for det samlede salg. Anden tendens? Til toppen – fordi nu er det optagelse til dobbelt platin.

Atlantis-wallpaper

“Ved du, hvordan det føles, at flyve mod himlen? spørger Andrea Berg i den nye sang, hvor alt handler om skuffet kærlighed og bedrag. Et ubehagelig emne for mange, men som desværre forekommer. Den 48 årige tager disse følelser fra mennesker til sit hjerte. Det aktuelle, omfattende show, en udsolgt tourne viser det tydeligt: Haller – fortæller: De tusindvis af fans synger med, bogstaveligt, også selv om teksten appellere til ens egen erfaring, eller måske lige præcis hvorfor. Sammen synger de, med Andrea Berg, og så letter smilet og taget på hallen. Et uforglemmelig øjeblik. Den udsolgte “Atlantis” tour kører indtil slutningen af Marts og har været tværs gennem Europa.

Tyskland succesrigeste sangerinde vil ikke kun begejstrer i tysktalende lande, hun er også på scenerne i Frankrig, Belgien og snart her i Danmark. Fans, der allerede har billetter til den aktuelle tourne, kan se frem til en fantastisk aften, der bestemt ikke vil være den sidste i paradis.

Kilde: Smago.de

Tidligere artikelEn opdatering for ugen der er gået
Næste artikelOpdatering fra Andreas Facebook