Der er hun virkelig! Der er ikke kun en Andrea Berg dobbeltgænger, men flere dobbeltgængere. Hvem er de Andrea Berg “look a likes” og hvad laver de, det finder vi ud af her.

Andrea Berg er jo en berømt stjerne og hendes fans elsker hende. I mange år har den succesfulde sanger, hendes scene optræden og hendes outfit været fantastiske og unikke. Ikke noget under at mange vil ligne Andrea Berg. Hvad adskiller en Andrea “look a like”? Ikke alene visuelt men de skal også være originale: Hun kan synge og underholde et stort publikum. For det første vil man have en ægte koncert følelse og underholde fans, hvis ikke man kan komme til en ægte Andrea Berg koncert .

Andrea Berg Dobbelt: Maria Thalbach

Den mest kendte og elsket Andrea Berg “Look a like” hedder Maria Thalbach og ligner til forveksling den originale. Hun giver ikke kun live musik oplevelse ved at synge de bedste af Andrea Berg sange, men hun kan også prale af en prangende scene præsentation. Hendes show er populære: Om det er til galla, et schlagerparty, på et diskotekt eller til firmafesten – så er Maria Thalbach en efterspurgt dobbeltgænger.

Ikke alene er hun en fuldblods musiker, men har også et ægte blikfang. Enhver der har oplevet hende på scene ved hvor autentisk og professionel hun er.

Andrea Berg Dobbelt: Annelie

Annelie kalder sig selv for en “Andrea Berg dobbelt med liv, sjæl og stemme”. Hun har en unik stemme og varmer publikum op med hendes temperament. Anneli synger live og hende shows varer 60 minutter. Det er klassikere som „”Du hast mich tausendmal belogen”, “Die Gefühle haben Schweigepflicht” og “Ein Tag mit Dir im Paradies” på bedste vis. Anneli synger også ved hendes shows, sange fra Ireen Sheer, Gaby Baginsky og Rosanne Rocci. Et all round talent.

Andrea Berg Dobbelt: Sybille

Andrea Berg dobbeltgængeren Sibylle har efterlignet stjernen i 10 år og optrådt under motto “Kun det originale er ægte”. Faktisk ligner hun ikke kun, men hun har også en overbevisende stemme, memik, fagter, hvilket gør hende til en autentisk dobbeltgænger. Hun når publikum med live sang og perfekt show indslag i bedste Andrea Berg stil. Sybille kan bookes til enhver lejlighed: Til fødselsdage, højtider, byfester, så optræder hun med sit Andrea Berg show.

Der findes mange andre Andrea Berg dobbeltgængere, Men for hendes fans findes der kun én Andrea Berg.

Andrea Berg MARIATHALBACHKilde: Schlagerplanet.com

Tidligere artikelAndrea Berg bryllupsdag
Næste artikelAndrea Berg klokketårn