safe_imageAndrea Berg er kendt for hendes engagement for børn. Nu gør hun igen klar med en hjertevarmende aktion. For den lille Felix vil Schlager dronningen lave en donor aktion og Andrea Berg er dybt berørt

I Felix’s fjerde leve måned stod det klart for faren, at noget var galt. Hurtigt viste det sig, at Felix skulle tilbringe sit unge liv på sygehuset. Der blev konstateret kræft i blodet og straks fik Felix tre kemoterapier, fortæller onklen til BILD. Den sidste måtte stoppes. Den triste kendsgerning kom, at kun en stamme transplantation kan redde spædbarnet.

“Jeg er dybt berørt af Felix’s skæbne”, siger Andrea Berg til BILD. Hun er blevet bedt om at blive projektor for aktionen i Stuttgart, hvor der sammen med “DKMS” skal søges en passende stamme donor, siger Andrea Berg.

Engagement for de små

For et par uger siden besøgte sangerinden Stups-Kinderzentrum i hendes hjemby Krefeld, hvor hun fejrede advent, som hun har gjort det siden åbningen. Også med eBay aktion og rørende ord i ZDF velgørenheds galla, beviser Andrea Berg sit hjerte til børn.

Kilde:Schlagerplanet.com

Tidligere artikelGodt nytår
Næste artikelNytårs hilsen fra Andrea og Uli