Andrea Berg Fan T-shirt

Så har vi fået designet en fan T-shirt som vi kan bruge når vi skal til koncerter, eller bare i det daglige for at fortælle alle andre, at vi holder af Andrea Berg og støtter hende med en fanklub. Vi håber selvfølgelig at I køber den, så vi kan vise Andrea Berg og andre til koncerterne, at vi også kan lide hende her i Danmark.

trøje1

Designet er lavet til Vistaprint’s system, så derfor skal trøjen bestilles hos dem. Det er ikke noget vi tjener på eller får nogle fordele af, da man selv opretter en konto og bestiller der. Vi har ellers forsøgt at forhandle med dem, men de er ikke til at hugge eller stikke i, men det er det sted hvor man nemmest kan bestille en eller flere trøjer, samt meget mere hvis man ønsker dette.

Billedet der skal bruges kan hentes via linket nederst. Det eneste krav vi har er at trøjen eller andre genstande er i hvid, også selv om man måske er mere til sort, så er designet ikke lavet til sort og vil derfor ikke tage sig godt ud.

Hvis i har problemer er i velkommen til at skrive til på mail: info@andreaberg-fanklub.dk oplys jeres telefonnummer og vi ringer tilbage.

Dem som vil være med, så kan de bestilles her: Vistaprint