Andrea Berg fik d. 17 juli en slem anden og tredje grads forbrænding på sin venstre arm og skulder ved en live optræden. Nu taler Andrea om det her 17 dage efter uheldet, hvor godt det går hende.

Andrea Berg er stadig modig. Den 17 juli fik Schlager dronningen ved hendes koncert “Seelenbeben” Tour slemme forbrændinger af anden og tredje grad på venstre arm og hendes skulder. Grunden var en fejl i pyroteknikken. Trods store smerter afholdt hun “Heimspiel” i hendes hjemby Aspach og optrådte for sine fans. Men nu må Andrea slappe af.

Andrea er opereret

I mellemtiden er Schlager sangerinden blevet opereret. På en specialklinik i München har man fjernet den forbrændte hud på hendes overarm og skulder. Lægen har anbefalet Andrea Berg til at være sengeliggende. Til “Bild” fortæller hun nu, hvordan hun har det: “Jeg må hele dagen ligge i huset og er næsten ude af stand til at bevæge mig. Det er for mig total uvant og også belastende. Jeg er et menneske, der altid er i bevægelse.” Fans ønsker Andrea Berg god bedring og det bedste.

koncert heimspielKilde: promipool.de