Andrea Berg fortaler for børn

For hendes arrangement for børn har Schlager sangerinde Andrea Berg nu modtaget “Blaunen Herz für Kinderfreundlichkeit”.Sammen med Schlagerplanet ønsker vi tillykke.

Med hendes job som sangerinde har Andrea Berg egentlig et fuldtids job. Men hun arbejder også i sin mands familievirksomhed, hjælper dyr i nød og er forpligtet over for børn – hatten af. Hvad der betyder noget for stjernen er for andre noget stort. Hun har altid et smil på læberne og et lyttende øre til hendes fans. For hendes børnevenlighed er sangerinden nu blevet belønnet fra “Blaue Herz” fra Harvelberger Verin med en “Blaue Herzen für Kinderfreundlichkeit”. Foreningen giver hjertet til kvinder, mænd og institutioner, der har gjort en særlig indsats med deres arrangement for børn. Ud over Andrea Berg har også Udo Walz og Peter Maffay fået tildelt et hjerte. Det er ikke kun prominente som er blevet tildelt et, men også folk som ikke er i offentligheden.

andrea

Andrea Berg: Award

For nyligt blev Schlager stjernen Andrea Berg hædret som ambassadør for gastronomi. Denne titel fik hun for hendes åbenlyse lidenskab og arrangement i gastronomien.

Hvad Andrea Berg gør, gør hun hel hjertet og ligger al sin energi i projektet. “Som frivillig kunstner er hun projektor for Hospi, Blumenberg og som projektor for foreningen e.V. gør hun et stort bidrag”, begrundede Hans Joakim Frey, fortæller talsmand for foreningen til amts avisen. Andrea Berg fik tildelt hjertet før hendes koncert “Atlantis” i Schwerin.

Musikalske nyhed

Det blev fornylig bekendt, at Andrea Berg er den succesrige sangerinde i Tyskland, med hensyn til placeringer på album hitlisten. Hun er den der oftest er repræsenteret med hendes albums. Sangerinden blev for nylig tildelt den titel. Det veksler mellem kollegaen Helene Fischer og Andrea hvem der skal ligge i toppen og hvem der skal modtage priser.

Et hjerte for børn

Hendes kærlighed til børn kunne man se i December i ZDF udsendelsen “Ein Herz für Kinder”. Sammen med Udo Jürgens og med vært Johannes B. Kerner samlede de donation ind til en god sag. Begge stjerner optrådte live i showet, for at få publikum til at donere.

Hvad synes I om Andreas Berg indsats for en god sag? Finder I det vigtigt, at stjerner benytter sig af deres popularitet, for at hjælpe andre?

Kilde: Schlagerplanet.com