Andrea Berg: Sexet som aldrig før. Hun inspirere sine fans, og ikke kun gennem hendes skønne musik, men også hendes scene outfit inspirere mange til at drømme. Endnu en grund mere, til at tage et blik på hendes frisure og hendes tøj…

Piger læs med. Du har altid ønsket at vide hvordan Andrea Berg styler hendes frisure? Hvilket tøj hun foretrækker? Eller hvordan Andrea Bergs scene outfit er lavet? Så læs med her.

Andrea Berg: Frisure

Andrea Berg har en markant genkendelse: Hendes hår og det er ikke blond, brun eller sort, nej det er ildrødt. Andrea Berg elsker sit hår og er ikke flov over det. Selv i en ung alder farvede Andrea sit hår i en ild rød farve.

Med hendes røde farve er Andrea Bergs frisure i schlager verden enestående. Hun vælger altid en rød farve som klæder hendes mørke hud. Hendes mørke øjne understreger hendes hårfarve. For at bære en sådanne rød skal man have en varm hudtype, mørke øjne eller have en tendens til fregner. også typer med grønne øjne, og dem som har en lys rød farve af natur kan også bære den dybe røde farve.

Andrea Berg : Klipning

Andrea Berg bærer gerne et langt snit: Selv om den samlede længde normalt er til skuldrene, er det det ydre hår der mest ses.

En anden markant ting ved Andrea Berg er nemlig, hendes skilning, som hun ofte bærer til venstre og hendes pandehår sidder skråt på panden. Gennem niveauer og snittet i frisuren ser det afslappet ud og giver flere muligheder for styling. Håret kan formes til let krøl og kan varieres i forskellige frisurer. Når Andrea Berg har lyst til at glatte sit hår, gør hun det med et glatte jern. Skulle du selv have lyst til at gøre dette, skal du tage håret i små dele og trække glatte jernet nedad langsomt. Men selv om Andrea Berg er en af de mest stilfulde i sin branche, kan hun godt på en regnfuld søndag lave en hestehale.

Andrea Berg: Outfit

Andrea Berg er kendt for sit dristige scene outfit som ofte består af lak og læder, mini kjoler og rock outfit, er det på sangerindens dagsorden under en koncert.

Andrea Berg foretrækker hendes optræden gerne lidt rock’n look, læder bukser, wild westen eller xxl høje hæle og som giver det ugudelig look. Andrea Berg elsker det, med hendes kvindelighed og præsentere hun gerne sig selv sexy på scenen.

Med et rød stramtsiddende korset understreger hun ikke kun sine kurver, men også hendes mandlige fans må holde vejret. Andrea Bergs scene outfit er naturligvis ikke til hverdags brug, det er kun på scene hun bruger dette.

Andrea Berg: Tøj

Men Andrea Berg kan også andet, for som i alle andre damer, er der også i Andrea en ægte prinsesse. Gulv lange kjoler, flagrende kjoler, ligesom i historien om “Sissis” der opfylder drømmen for enhver prinsesse.

Andrea Berg elsker skønt tøj. De må gerne røre jorden og være i skønne farver, med paletter eller med frynser, fantasien kan ikke sætter grænser. Der til kombinere hun gerne høje hæle og passende smykker. Sangerinden designer selv nogen af hendes kjoler. En kvinde der synger, danser, koger og designer, Andrea Berg er en multikunstner.

andrea-berg-leather

Hvad syntes I om hendes frisure og tøj igennem hendes karriere. Hvornår er hun mest smart, og hvornår er hun mest sexet?

Tidligere artikelAndreas svigerfar død
Næste artikelTag på kapellet