Andrea Berg giver hendes “Heimspiel”: ZDF præsentere koncert højdepunkter

Andrea Berg, er i dag den mest succesrige sangerinde i Tyskland, og får sin koncert debut på ZDF. Andrea Berg – Heimspiel sendes på TV så seerene Lørdag den 26 Juli 2014 kl. 20.15 kan se hvordan der var, og der venter en ekstraordinær live optræden med sange fra hendes aktuelle succes album “Atlantis” og de største hits fra Schlager dronningen.

Mere end 17000 fans vil igen i år komme til Comtech Arena i Aspach, når sangerinden den 18. og 19. Juli giver sin legendariske Open Air koncert. “En “Heimspiel” for Andrea Berg, for Aspach som i mange år har været hendes hjemme by og denne store Open Air koncert er højdepunktet for hendes musikalske år. På denne særlige koncert aften modtager sangerinden støtte fra fans og venner. Koncerten bliver optaget over begge dage og sammensat til en 150 minutters udsendelse på ZDF.

Den seks gange ECHO og Bambi pristager Andrea Berg slog i det forgange år endnu engang alle rekorder: For hendes album “Schwerelos” og “Arbenteuer” modtog hun 17 gange guld, hendes “Best of” CD er med 347 uger den der længst har ligget på den tyske hitliste album.

LØRDAG D. 26 JULI 2014 KL. 20.15 sæt aften af allerede nu.

Kilde: ZDF. de