I går blev der uddelt “Bambi” i Berlin – og også Andrea Berg  var med. Schlager dronningen modtager for første gang den gyldne pris og er fuld af forventninger. Dog kan hun ikke lade vær med at udtrykke sorg ovenpå det tragiske i Filippinerne.

Dramaet på Filippinerne overskygger Andrea Bergs glæde

Med andre ord: For første gang holder schlager dronningen en “Bambi” i hånden, den største tyske medie pris. I går aftes fandt uddelingen sted i Berlin by, og blev sendt live på ARD. Andrea Berg er også i den skønne hovedstad og glædede sig. Men alligevel ikke, med det der lige er sket ude i verden.

I hendes aktuelle post på Facebbok skriver hun: “Jeg kan stadig ikke tro det. Det er fantastisk. Jeg ser frem til og takker alle de mennesker, som var med og troet på mig. Dette er vores Bambi. Tilgiv mig men også sorgen. Disse frygtelige billeder fra Filippinerne kan jeg ikke være ærlig glad”.

Billederne af tyfonen “Haiyan” der ramte Filippinerne, viser at der er vigtigere ting end prisoverrækkelsen for sangerinden. Men trods alt kan Andrea Berg glæde sig over en lille ting, som hun selv skriver på facebook: ” En vidunderlig nyhed, som gør mig særlig glad, har jeg dog. Min mor var også med i Berlin”.

Andrea Berg får overrakt bambi

Tidligere artikelAndrea til Bambi awards
Næste artikelAndrea med Bambi og Sushi