Andrea Berg havde følelsen af fortrolighed i DSDS

Andrea Berg er schlager dronningen og har været det i 20 år, hun begyndte sin karriere sammen med  Eugen Römer og har siden været på hitlisterne.  Eugen Römer så straks potentialet i Andrea og med sange som „Kilimandscharo“ og „Die Gefühle haben Schweigepflicht” vil hun nemt kunne bryde igennem i branchen.

I kvartfinalen i DSDS som hun var inviteret til som gæste jury har Andrea udtalt sig på facebook, ” jeg sad mellem Dieter og Bill, det er klart jeg følte mig underlig.  Jeg mødte alle 4 kandidater backstage. Det er alle 4 nogen med store drømme og alene det er værd at kæmpe for. Dette var tydeligvis ikke min profession, og gør mig glad at de mennesker der kender mig, så det i mine øjne.”

Som jury følte Andrea sig ikke tilpas

Andrea Berg fordømte ingen i DSDS, hun var ærlig og elskelig og kom ikke med nogen skarpe kommentar. Andrea Berg så på DSDS deltagerne som musiker og med gode ører og forståelse for musikken. Jurymedlem Matheo forvekslede Andrea Berg med Helene Fischer, det blev hun ikke sur over, og han erkendte det bagefter. Andrea elsker at stå på scenen og synge som er hendes egenligt formål, men nu også som jury i talent show. Andrea Berg gjorde et godt indtryk.

17 gange guld til Andrea Berg og Dieter Bohlen

Dieter Bohlen var Andreas producent i 2010 og med deres fælles albums “Schwerelos“ og „Abenteuer“ hvor begge albums endte på plads nr 1 på hitlisterne. Andrea Berg er vant til at blive overrakt priser, men for deltagerne i DSDS var det overvældene og de fire unge frygtede for deres kvalifikation med publikums stemmer, Andrea Berg kunne mærke presset på de fire deltagere.

Selv om DSDS deltager Beatrice Egli har sunget en af Andreas sange var der ikke nogen fordele, Andrea holdt sig neutral over for alle deltagerne. Beatrice vil snart stå sammen med Andrea på scenen.

Selv har Andrea ikke gået forbi sorgen, hun mistede sin elskede far i 2011 og her den 29-4-2013 mistede hun sin svigermor – Andrea dine fans vil give dig styrke.

Andrea+Berg+Prepares+Concert+y3MCuAWbthsl

Kilde: schlagerportal: