Andrea Berg: Heimspiel 2016

Datoerne er fastlagt

Det er altid en særlig begivenhed: Andrea Bergs “Heimspiel” i Mechatronik Arena i Aspach. Når koncerten “Står for døren” af kunstnerinden er det for længst blevet kult. Nu er datoerne for 2016 fastlagt: Fredag d. 22 juli 2016 og Lørdag d. 23 juli 2016 vil 1000vis af fans igen kunne fejre Andrea Berg Heimspiel 2016. Denne sommer 2015 er open Air for længst udsolgt. Derfor giver det mening allerede nu at sikre sig billetter til næste år.

Koncerten og det betagende scene show fra hendes tour “Atlantis” og er stadig i fans erindring. Over 300.000 mennesker fejrede den imponerende scene optræden fra Tysklands succesfulde kunstnerinde. For Andrea Berg er succes en udfordring: “Især efter uddelingen af live Echo 2015, den største pris for live optræden i Tyskland, har jeg den ambition om at give mit publikum endnu flere overraskelser, flere spektakulære shows”.

Om Andrea Berg må man ikke glemme de mange ord hun omtales i den tyske musikbranche med. Hun har i flere år hørt til eliten i den tyske musik branche. Om hendes album “Schwerelos” (2010), “Abenteuer” (2011), og “Atlantis” (2013) har hun ligget i toppen på hitlisterne og modtaget flere platin Awards. Hendes scene shows har i de seneste år sat nye standarder og fået hendes fans til at lade sig rive med. Mange facetter og forfriskende, nysgerrig og altid pulsen op. Uanset om det er hendes engagement, hendes unikke musikalske repertoire, eller hendes kærlighed til livet, denne utrolige kunstnerinde ligger for dagen – Andrea Berg er en usædvanlig kunstnerinde. Og denne energi kan publikum føle, når Tysklands succesfulde sangerinde står på scenen. Uanset om det er til Schlagerstarparade, eller til en af hendes uforglemmelige koncerter, høre hun hjemme.

Andrea Berg “Heimspiel 2016” i Mechatronik Arena Aspach.

Den 22. Juli 2016 og d. 23. Juli 2016.

Heimspiel 2016