Godt nyt til dem som skal til ASPACH her den 19/20 juli 2013. For allerede tilbage i januar måned i år, var der totalt udsolgt, igen. Og igen i år strømmer der mere end 25.000 tilskuere til Comtech Arenaen (iflg Andrea Bergs egen website). På grund af den enorme efterspørgsel, så vil der for første gang, være to opførelser af Andrea Berg. Startskudet for denne weekend går derfor allerede fredag ​​den 19. juli og sætter gang i denne ekstraordinær weekend, og selvfølgelig er showet præcis det samme som om lørdagen.

Open-air Heimspiel er tilbage – og næsten traditionel – ledsaget af SWR4 og Michael Branik styrer slagets gang, hvilket fører til to dage af programmet. Godt humør er allerede fra starten da bandet Fantasy varmer op under en skyfri himmel, forhåbentligt, og derefter kommer vores Andrea på og får arenaen til at koge.

Publikum kan se frem til et ny scene show, med mange overraskende momenter og en masse Andrea Berg Super Hits. Det specielle i år er, at Andrea Berg udelukkende på hendes Heimspiel,  synger en sang fra hendes nye album, og fanskare kan således opleve en verdenspremiere. Vi er da slet ikke misundelige over dette .. hehe

Men det kan give os det første glimt af Andrea Berg tour 2014 “Atlantis”. Det er ikke alt, Andrea har også inviteret en gæst, hvem det er må man vente med at se men det er en gæst, der skulle blive en stor overraskelse på scenen i Comtech Arena.

På lørdag, 20. Juli er koncerten udsolgt. For fredag ​​den 19. Juli, er der kun nogle få billetter tilbage.

Til jer som skal der ned, rigtig god tur, tag nu godt med billeder og send os dem så vi kan vise dem her på fanklubben. Skriv også gerne hvordan oplevelsen var.

Comtech-Arena

Kilde: bkz-online.de