For 20 år siden startede Andera Berg sin karriere, en grund til at sig i sit eget show, den elskede kunsterinde er for første gang vært. Et hurtigt blik, vi talte med sangerinden.

Auf Einen Blick bladet spørger : Hvad kan vi vente og se på Deres tv show?

Andrea Berg: Jeg har haft travlt med at rode i gamle kasser for at finde gamle billeder, der er en masse følelser! Der er mange billeder med mine kollegaer så som, Semino Rossi og Andreas Gabalier som også er gæster i mit show. Det vil være et intim show og en fest samtidig.

Vil der komme flere shows som dette med Dem?

Jeg er jo ikke nogen tv-vært, og at stable en udsendelse som denne på benene kræver meget arbejde, men nu må vi se…..

Hvilket øjeblik i karrieren tænker De især tilbage på ?

Optræden med Lionel Richie var et magisk øjeblik, det var som et skulder klap, at han vil være gæst i mit show. Og så erinder jeg da jeg hørte min musik i radioen og dengang jeg i 1993 sang i showet med Bernhard Brink i “Tyske schlager magasin”.

Hvad var grunden til at De ønskede at synge schlager?

Det var musikken, jeg er opvoksede med den. Som da jeg selv startede med at lave musik, lavede jeg mest tysktalende sange. Jeg ville den direkte vej til hjerter og sjæle hos lytterne.

Hvad fortæller De folk, som gør grin med Deres musik?

Jeg er ikke tyk huddet og det gør ondt, når man angriber mig. Men så siger jeg til mig selv: du kan leve af din musik, og gøre hvad der er sjovt. Så jeg kan endelig kun smile af disse mennesker.

Er der stadig tilstrækkelig tid til privatlivet?

Jeg fører et meget afbalanceret liv: På den ene side har jeg min musik og optrædelserne, og på den anden side har jeg min familie og vores hund. Men en afslappet søndag hvor jeg spiser spaghetti og ser “tatort” er noget ganske særligt for mig.

De har engang sagt at De tror på engle, Tror De at Deres afdøde far er i den form og ser Dem?

Min far er her altid, fordi kærligheden aldrig ender. Nogen dage mærker jeg ham mere intens end andre, nok fordi han ikke kan gå foran mig længere. Og gennem mit arbejde med med dødende mennesker på hospice og siden min fars død, ved jeg at der er engle til.

andreaberg

Kilde: auf einene Blick, januar 2013

Tidligere artikelGenforening, Andrea bliver rørt til tårer
Næste artikelJule hilsen fra Andrea