Seks år siden er det at Andrea Berg og Uli Ferber blev gift med hinanden. På hans bryllupsdag må Uli have fået et chok, da han så sin skønne brud. For Andrea var ikke i sit scene kostume, men også i hendes bryllupskjole var hun en virkelig smuk kvinde.

” Hvad for en skøn brud”, vil alle mene, der var tilstede ved brylluppet mellem schlager dronningen Andrea Berg og hotelejer Uli Ferber. Stolt af sin fantastiske kæreste, det må gommen helt sikkert have været.

Andrea Berg var iført en drømme kjole med hvide blonder fra Unrath og Strano. Den gulvlange kjole imponerede med legende flæser. Ganske klassisk havde Andrea et lang slør i håret. Hendes hoved afslutning på sløret var en krans af pink roser. Dertil passede hendes brudebuket med en rank af roser dannet som et vandfald. Et virkelig skønt syn.

Kemien var der straks

De mødtes i 2003 hvor Andrea havde en optræden på Ulis hotel. For Andrea var det kærlighed ved første blik. “Det har bare ændret alt. Jeg havde en super koncert og skrev autografer i to timer. Ud af øjenkrogen så jeg Uli og tænkte ved mig selv: at han ja er virkelig sød” tilstod hun til “Superillu.de”

For Uli var det ikke anderledes: “Også jeg havde straks en prikkende fornemmelse – og der er en usædvanlig intimitet mellem os”.

Vi håber denne dybe kærlighed holder for evigt.

Andrea Berg brud

 

Tidligere artikelDen store “Star-Voting” 2013
Næste artikelAndrea Berg gæst i Herbstfest der Träume