Sangerinden skal sørge over en elsket igen.

Du har været plaget, kære svigermor, du gav os lykke. Du er nu træt og gået til far.Efterlader os her alene. Det er ord fuld af kærlighed og sorg, som er dikteret af Andrea Berg, hendes svigermor Inge Ferber, mor til Uli Ferber, der døde den 29 April.

Da dasneueblatt.de besøgte Andrea Berg i hendes hjemland Kleinaspach, gik det ikke godt med svigermoren. Gentagene gange løb Andrea til hende for at holde hendes hånd. Mens hun snakkede med bladet var svigermoren i hendes tanker.

En trøst: Før Inge Ferber lukkede øjnene for evigt, kunne Andrea Berg sige farvel til hende. Men selv om Andrea Berg er tapper i sin sorg spørger fans undrende: Hvor meget lidelse, kan hun holde til? Andrea har måtte klare så meget på en kort tid.

Det er næsten 2 år siden, hendes far Jürgen døde til kræften “De minder bærer jeg i mit hjerte for evigt” forklarer hun i et interview med dasneueblatt.de. Ikke kun det, samtidig var hun bekymrede for sin mor Helga, der kæmpede for sit liv efter en alvorlig bilulykke, og klarede det.

Et farvel til sin svigermor åbner disse sår igen. Deres forhold var præget af gensidig kærlighed og respekt mellem Andrea og Inge Ferber. De sad ofte sammen og drøftede hvad dagen havde bragt og lykken.

Men selv om skæbnen igen har berøvet hende en elskede, ønsker hun at være stærk ikke kun for sig selv men også for familien.

andreaberg2013Kilde: Dasneueblatt.de

Tidligere artikelAndrea Berg: “Min mor lærte mig at aldrig give op”
Næste artikelAndrea i Top Charly 2013