Andrea Berg var sidste onsdag for første gang til Open Air i Flumserberg, kl. 21:15 var sangerinden på scenen.

Andrea Berg´s optræden på scenen i Flumserberg midt i øst Schweiz var med stor succes. Den sympatiske sangerinde sang det ene hit efter det andet. Sange som “Kilimandscharo”, “In sommer noch Schnee, sie weiss”, “Du hast mich tausendmal belogen” og “Du kannst noch mischt mal richtig lügen”.  “Det kan ikke være en tilfældighed” at denne dame, sådanne begejstrede publikum. Men også hun er begejstrede: For kulisserne, fansene og stemningen.

Promipool. de har snakket med Andrea.

Hvordan var det på Flumserberg, Fru Berg?

Kl. er 22:30 onsdag aften i Flumserberg. Imens er Matthias Reim på scenen og rockede, og vi (Promipool. de) venter i garderoben på Andrea Berg. Nej – vi er ikke stalkere. Vi har aftalt et interview med den magtfulde dame.

Promipool: Du er for første gang i Flumserberg, blev du imponeret over kulissen eller bedragede det?

Andrea Berg: “Det er utroligt. Jeg så det mens det stadigt var lyst. Der var disse bjerge i baggrunden, på den anden side af dalen sad alle disse mennesker. De sad så højt alle disse mennesker. Det var virkeligt gigantisk at se”.   

Hvordan kom den nye titel “På nye eventyr” til?

Promipool: Den første titel på det nye album “Atlantis”, som kaldes “Ud på nye eventyr” har de i aften præsenteret, hvordan føles det?

Andrea Berg: “I sidste uge ved mit “Open Air” i Aspach var første gang jeg præsenterede det, så jeg spurgte hvem var med i sidste uge? Og der var en del – jeg vil nok sige et par hundrede der strakte armene i vejret. I sidste uge var det sensationelt. Skønt at ved første tone var det der en begejstring og det var der også her. Det rykker bare og så tager det folk med ud på nye eventyr, ligesom livet er et eventyr”.

Andrea Berg Flumserberg Kilde: Promipool. de

Tidligere artikelAndrea Berg kollektion
Næste artikelStem på Andrea til den gyldne høne