Andrea Berg i sexet outfit

Den forgangne lørdag kunne Schlager fans igen se frem til en super begivenhed, nemlig Schlagernacht des Jahres i Køln i Lanxess Arena. Med til at fejre denne, så må Schlager dronningen Andrea jo ikke mangle. Hun rockede domkirkebyen i sit sexede outfit og med sine store hits.

Hun kom, sang og sejrede! Schlager veteranen Andrea Berg begejstrede den forgangne lørdag ikke kun med store ørehængere og god stemning, også hendes outfit faldt i publikums øjne. Den succesfulde sangerinde indtog scenen i slidte sorte bukser, der med sikkerhed fik de mandlige publikums puls til at stige. Også overdelen som matchede til bukserne, var gennemsigtig og viste hendes figur – sikken en sexet stemnings skaber.

Andrea Berg beim Konzert Die Schlagernacht des Jahres 2015 in der Lanxess Arena. Köln, 25.04.2015 Foto:xP.xMertensx/xFuturexImage Andrea mountain the Concert the Schlager night the Year 2015 in the Lanxess Arena Cologne 25 04 2015 Photo XP xMertensx xFuturexImage

Varmt scene show i Køln

Fra scene kunne den stolte ægtekone af hotelejer Ulrich Ferber give et musikalsk fyrværkeri i særklasse. Som “Flieg mit mir fort”, “Die gefåuhle haben Schweigeflicht” og klassikeren “Du hast mich 1000 mal belogen” Andrea gav hendes største hits. Efter et så betagede show, var det nødvendigt at holde en pause – derefter rockede Ross Antony, Olaf der Flipper og den populæreste folkemusiker i Tyskland Andreas Gabalier.

Kilde: Promipool.de