Hamburg – Andrea Berg ved præcis, hvad der skal til for at passe et meget sygt menneske. Hun arbejdede som sygeplejeske i Palliativ medicin og fik en hædre for hendes velgørenheds arbejde i forbindelse med Palliativ indsats i bundesrepublik Tyskland.

Ved Gallaen “Helden des Alltags” varder i programoversigten et øjeblik i Oktober 2013 hvor Andrea Berg besøget familien Mackenbach. Deres skæbne rørte Schlager sangerinden så meget at hun lovede, at hun vil besøge Annegret og Karl- Otto Mackenbach hjemme i Morsbach (Nordhein- Westfalen). Ved det bevægede møde gav Andrea Berg familien mod: “Det er enestående hvordan Annegret er integreret i familien og hvordan familien klare livet”, siger hun med et blik. “Jeg er meget glad for, at jeg lærte Annegret at kende”.

Det var ikke det første møde mellem familien og schlager stjernen: Allerede i februar havde Andrea Berg inviteret Karl-Otto, hans søn og 16 venner, til koncert i Køln. “Stemningen var fantastisk, det var en enestående oplevelse”, fortæller Karl-Otto Mackenbach.

I øjeblikket kan man læse og kåre “Helden des Alltags” (“Dagens helte”), de vil blive præsenteret for 20 mennesker og deres særlige indsats. De vil til oktober blive kåret ved denne ceremoni.

Kilde: presseportal.de

 

Tidligere artikelFantur til Andrea’s 10 Heimspiel i 2015
Næste artikelArtikel fra Heimspiel 2014