Andrea Berg kan fortrylle i små og store rum. Det viste hun den 18. December da hun gav en julekoncert for de besøgende på julemarkedet i Kleinaspach.

Hendes optræden er fantastisk, med en charmerende stemme og en kraftfuls aura fortryller hun millioner: Schlager dronningen Andrea Berg. Hver af hendes fans er vigtige og det samme er alle hendes koncerter – Om det er på et stadion eller i hendes lille hjemby.

“Jeg vil aldrig stå op og sige: Køb mine smukke CDer, men lad mig være alene. Tværtimod, så vil jeg virkelig savnes” siger Andrea Berg

Derfor gav Andrea Berg i onsdag, den 18. December 2013, en julekoncert fra balkonen på Hotel Sonnehof i Kleinaspach – Hendes hjem. Andrea Berg bor der sammen med hendes datter og hendes mand Uli Ferber- De har været gift siden 2007.

Andrea Berg synger på Balkonen omgivet af engle

I Kleinaspach – for tiende gang i år fandt det årlige julemarked sted. Denne lejlighed vil sangerinden ikke gå glip af, og synger gerne en julesang for markedsbesøgende. Sangerinden var omgivet af fire strålende blonde engle. Den rød håret sangerinde kunne næsten ikke stoppe der mellem de søde engle – Hendes stemme var himmelsk og fuldkommen ren. Ganske som en jule engle.

Julemarked i Kleinaspach

Alle som selv gerne vil opleve julemarked på Sonnehof i Kleinaspach, har indtil den 22. December 2013.

Andrea Berg julemarked sonnehofKilde: Schlagerplanet.com

Tidligere artikelAndrea Berg: Hvilken frisure passer hendes bedst?
Næste artikelFørste lille kig til en af kjolerne til Atlantis