Andrea Berg Koncert 22-23 oktober 2016

berg_header

Hamburg lørdag d. 22 – 23 oktober 2016

Fan klub tur til Hamburg. Andre er også velkommen. Man kan tilmelde sig turen til Karin på tlf. 53301211

Vi skal bo på Commundo Tagungshotel i Hamburg.

Vi forventer at ankomme til hotellet mellem kl. 14-15. Når vi ankommer til hotellet vil der selvfølgelig blive mulighed for at komme op på værelserne og slappe af eller hvad man nu vil de timer der er, inden vi mødes igen, for kl. 17:00 vil der være buffet inden turen går ud til koncertstedet kl.18.

Når vi ankommer til selve koncerten skal vi sidde i Block u7 række 12-18. Vi har kun fået siddepladser og vi kan desværre ikke komme tættere på.

Prisen er flg.:

For 1 person: 1950 kr.

For 2 personer: 3400 kr.

Priserne er inkl. Bus, hotel, aftensmad, morgenmad og billet til koncerten.

Bus

Vi har fået arrangeret det sådan at der kører 2 busser, 1 fra Hillerød og 1 fra Ålborg. Disse 2 busser mødes så i Kolding, hvor vi så samles i den ene bus, og så ruller videre imod Hamburg. Dem der var med i Aspach, til Heimspiel, vil møde den frisk chaufør Fallen, som vil være vores chauføre på hele turen.

Hillerød bussen kører fra Hillerød ca. kl. 6:15

Ålborg Bussen kører fra Ålborg ca. kl. 7:00

De præcise tider kommer senere, når vi har overblik over hvor I forskellige skal stå på.

Ved tilmelding skal I oplyse hvor I ønsker at stå på. Opsamlingssteder står nedenfor.

Opsamlingssteder

Fra Sjælland er det følgende steder:

Hillerød – København – Ølby – Ringsted – Slagelse – Nyborg – Odense – Middelfart – Fredericia – Samling ved Kolding

Fra Jylland er det følgende steder:

Ålborg – Randers – Århus – Skanderborg – Horsens – Vejle – Samling Kolding

Opsamling efter samling af busser er følgende:

Haderslev – Rødekro og Padborg

Dette Bliver opsamlingsstederne, inden turen går videre ned til Hamburg.

Da vi skal betale billetterne allerede til oktober, skal jeg bede jer der tilmelder sig, om at betale enten hele beløbet eller halvdelen nu og resten 2 måneder før vi skal afrejse. Når vi har modtaget betaling, vil vi sende en kvittering til jeres mail om modtagelse af beløb på det bestilte.