Andrea Berg koncerter og shows 2012, tilbageblik

I det forgangne år var Andrea på tur med “Abenteuertour 2012” gennem Tyskland, Østrig og Schweiz. Sammen med sine fans ville hun fejre sit 20 års jubilæum på scenen. Ikke stille, men med stor stil. For ved Andrea Bergs tour 2012, var scene ombygget til et gigantisk piratskib.

Alle Andrea Bergs koncerter i 2012 var total udsolgt. Ikke underligt, for sangerinden tilbyder mere end bare god musik. Hele besætningen gav sig mere end 100 procent, og lavede noget stort ud af hvert show. Men frem for alt, så er det hendes udstråling og hendes sympatiske/venlige måde at være på, samt hendes store hits som “Du hast mich tausendmal belogen” og “Das kann kein zufall sein”.

Heimspiel i Aspach

Det absolutte højdepunkt var naturligvis Andrea Bergs Heimspiel 2012 som var den 21-7-2012 i Aspach. For 15.000 jublende fans var det den sidste koncert i hendes hjemby Aspach. Unge som gamle, alle ville se schlager droningen. Andrea Berg tog sig sine fans i dagene op til til koncerten. Hotellet som hendes mand ejer, var nemlig komplet booket med fans. Andrea Berg var der for at servere morgenmad og småsludre lidt. Hendes fans kalder hun sine drømme pirater og takkede dem på Facebook for koncerten:

“Hallo drømme pirater, er stadigvæk helt blæst efter den gode optræden til Open air. 1000 tak for en vidunderlig følelsesmæssigt rutschetur”.

Året 2012 var således langt fra overstået. Den blev efterfulgt af flere tv optrædener bl.a. “Riverboat” på MDR og som gæst på Musikanstadl med Andy Borg. En meget speciel udsendelse var dog i Leipzig hvor Andrea Berg var overraskelses gæst på Lionel Richie koncerter. De to havde mødtes i showet “Willkommen bei Carmen Nebel”, dette blev til et venskab og Andrea besøgte Lionel til hans koncerter. Til gengæld var Lionel Richie gæst ved Andreas program 20 års jubilæum.

Andrea Berg tilbageblik