I mange år har sangerinden Andrea Berg været uadskillelig fra den tyske musikscene. Denne fuldblods er fast i den store Schlager verden og sørger for begejstring hos fans og kritikere.

I det forgangne år fejrede kunstnerinden sit 20 års jubilæum, og af samme grund tournerede Andrea Berg gennem Tyskland, Østrig og Schweiz. Hun præsenterede et vellykket, favrigt og interessant program “Abeteuertour 2012”, der sluttede i Aspach.

Kunne man ikke se hende live eller ønsker man at genopleve det skønne øjeblik igen, man kan se det hele to gange i tv på SWR og MDR. Hendes uforglemmelig sidste koncert på denne tourné vises på disse to tyske kanaler.

I Aspach rockede sangerinden på scenen og overraskede hendes talrige fans med et gigantisk live show. Andrea Berg er simpelthen en ekstraordinær kunstnerinde. Dette kan også se på hendes utallige succeser: Plads 1 på hitlisterne, ECHO og goldene stimmgabel og mange flere. Det er ikke mange kunstnerinder i Tyskland, der formår at nå ud til sine fans og overbevise dem, men det formår Andrea Berg.

Heldigvis kommer hun snart med hendes nye album “Atlantis”. Hendes fans kan glæde sig, fordi det med at optræde og synge live er noget den elskede sangerinde elsker og det ligger i hendes blod.

I omkring 1 1/2 time kan man opleve den energiske kvinde og høre hendes bedste sange. Med klassiker som “Du hast mich tausendmal belogen”, “Piraten wie wir” og “Die Gefühle haben Schweigepflicht” vil hun fortrylle sit publikum. Oplev skønne og betagende Andrea Berg alle har øjnene rette mod hende og det har hun det godt med.

Store følelser og uforglemmelige øjeblikke venter dig.

Tænd tv’et den 2-9-2013 kl. 20:15 på SWR og den 6-9-2013 kl. 20:15 på MDR.

Andrea Berg aspach 2013

Kilde: Schlagerplanet.com

Tidligere artikelNordjyske skriver om Andrea Berg
Næste artikelSidste forberedelser