Andrea Berg: “Min mor lærte mig at aldrig give op”

Sangerinden er taknemlig, Mor Helga er her stadig for hende.

Det er for Andrea Berg et vidunderlig ritual, når hun er hjemme i Kleinaspach, og der ofte står ved komfuret med sin mor Helga. Disse øjeblikke er dyrebare for Andrea Berg.

“Jeg nyder og lave mad og underholde, det er et vidunderligt liv” fortæller Andrea i et interview med dasneueblatt.de.  Derfor har Andrea skrevet en kogebog, “Meine Seelenküche” (Der kan købes for 20 Euro), hvor der også er opskrifter fra hendes elskede mor “Notfallhühnersuppe”. “Min mor har lært mig aldrig at give op, når det ikke går så godt”.

Andrea, der måtte tage afsked med sin elskede svigermor Inge Ferber bekender: “Mor har forberedt mig godt i livet, også i køkkenet”. Som lille pige var Andrea vild med madlavningens ABC : “Jeg vidste tidligt, hvordan man laver en steg eller mosede kartofler, det er der mange der har glemt i dag”.

Andrea der er en vidunderlig husmor, er gift med Uli Ferber, og han er imponeret over sin kones kulinariske evner.”Han elsker som indfødt, Schwabe, naturligvis tysk hjemmelavet mad” fortæller hun. Hans retter er også at finde i kogebogen.

For Andrea er ” Meine Seelenküche” ikke noget særligt,”Mad er mere end noget man bare indtager, det er som balsam for sjælen” og så smager det godt.

Andrea Berg og HelgaKilde: dasneueblatt.de

se artikel her: http://das-neue-blatt.wunderweib.de/artikel/3048878/Andrea-Berg-Meine-Mama-hat-mich-gelehrt-nie-aufzugeben.html