Vidste du, at mange at schlagerstjernerne ikke hedder det som de kaldes? Nino de Angelo, Wendler og Vicky Leandros: Mange schlagerstjerner hedder i virkeligheden noget helt andet, vi afsløre her de rigtige navne på nogle af dem.

Om Udo Jürgens havde haft en så vellykket schlagerkarriere, med hans rigtige navn Jürgen Udo Bockelmann? Det er ikke til at vide. Men navnet Udo Jürgens er meget let og huske, lige som efternavnet Bockelmann. Dette er blot en af grundene til at mange schlagersangere og sangerinder ændre deres navn for deres karrieres skyld.

Kender du Vassiliki Papathanasiou? Nej? ikke mærkeligt, det er da den tysk-græske sangerinde bedre kendt som Vicky Leandros. Udtalen af det græske navn er noget af en mundfuld. Det samme med Domenico Gerhard Gorgoglione, hvem er det? Et tip: sangeren er kendt med hit singlen ” jenseits von Eden” 1983. Det er korrekt, Nino de Angelo.

En af Tysklands mest succesfulde schlagersangerinder har fået sit navn registreret som et brand. “Andrea Berg” er registret siden 2000 hos det tyske patent- og varemærkestyrelse som et varemærke. Hun er født Andrea Zellen, efter sit ægteskab med sin mand har hun taget hans efternavn Ferber, men har beholdt sit kunstnernavn Andrea Berg.

Her et par navne mere:
Heino er faktisk hedder Heinz Georg Kamm
Ute Singer vises på scenen som Claudia Jung
Jaqueline Zacharias synger under navnet Ella
Mary Roos er i det virkelige liv af Rosemarie Böhm
Og country star Tom Astor har navnet Wilhelm Bräutigam
Berg_168Kilde: Schlager planet.de
Tidligere artikelDen store ønske koncert
Næste artikelKære Drømme pirater