Andrea Berg og Dieter Bohlen

Andrea Berg og Dieter Bohlen forsætter deres samarbejde som Schlager dream Team og arbejder på Mallorca på nye sange til et kommende Album.

Når Andrea Berg og Dieter Bohlen sætter sig sammen, kommer der for det meste kun noget stort ud af det. Schlager Dream Team arbejder aktuelt på nyt materiale. “Westdeutschen Zeittung” fortæller at Andrea har været på en 24 timers kort tur til Mallorca, hvor hun besøgte Dieter Bohlen. “Vi arbejder på nye sange” fortæller sangerinden.

Andrea har allerede med Bohlen produceret flg. album “Schwerelos” (2010) og “Abenteuer” (2011) og begge albums landede på 1. pladsen på Album hitlisten og blev overvældet med priser. I 2012 sluttede samarbejdet mellem Schlager dronningen og “DSDS” dommeren. Men de kunne de ikke forlade hinanden helt. Allerede ved næste album “Atlantis” (2013) var Dieter Bohlen med om bord igen som producent og sangskriver. Nu forsætter deres mega succesfulde samarbejde, som blandt andet har skabt sange som “Diese Träne”, “Du kannst noch nicht mal richtig lügen” og “Schwerelos”. At Pop titanen Dieter stadig kan lave sange, som rammer publikum, har han bevist med mere end 50 nummer 1 hits verden over.

I de seneste par måneder har Andrea Berg lagt meget energi på hendes hotel Dorf “S´Dorfle”, som er blevet lavet til tilæg til hotel Sonnenhof i Kleinaspach. “Vores stue var i et helt år et Atelier. Der har jeg planlagt boligerne og arbejdet”, fortæller sangerinden til avisen. “Jeg stod ofte op kl. 5 om morgen, syede gardiner og hængte dem selv op senere. På internettet søgte jeg smukt tilbehør og har også før koncerten brugt tiden i “masken”, til at finde smukke møbler, alle omkring mig var i “Dörfle feber”.

Nu kan vi vente spændt på det nye album fra Andrea.

Kilde: Schlagerblume.de

Tidligere artikelAndrea Style Flop ?
Næste artikelAndrea ferie