I 2007 giftede hun sig med ejeren Uli Ferber og straks flyttede hun til denne lille by i nærheden af Stuttgart. Der tager hun sig ikke kun af sine gæster, men også den musikalske underholdning. Det er ikke kun Andrea Berg der optræder, man kan også opleve andre schlager stjerner som f.eks. Fantasy og østrigeren Nik P. Hotellet er over 60 år gammelt, og ud over gæstfrihed, tilbyder hotellet på restauranter, spa og forskellige sport og fritids aktiviteter. For fans er det en utrolig oplevelse, de synes at slappe af og så får de en oplevelse når Andrea synger hjemme, Sonnehof trækker mange gæster til.

Ud over sin musik, tager Andrea Berg sig kærligt af sine dyr,  for Andrea har et stort hjerte og er meget glad for dyr. På gården er der også plads til hjemmeløse hunde og deres liv er en speciel kamp.

Hotellet fungere som en mellemlanding for de hunde hun får ind, til de kommer ud til en kærlig familie. Sangerinden har også sin egen hund Simba, som hun jævnligt udforsker områderne med, i og omkring Aspach. Selv søde alpakaer og en sydarmerikansk kamelart bor på Sonnehof og passes af Andrea Berg. For kort tid siden fik kaninerne en lille ny unge.

Andrea Berg laver mad på Sonnehof til sin familie, gerne deres livretter som man kan se i hendes nye kogebog “Meine Seelenküche: Persönliche Geschichten und Rezepte zum Wohlfühlen”. I denne bog har hun samlet sine personlige ynglingsopskrifter, opskrifter der har en speciel betydning for hende. I kogebogen kan du blandt andet finde opskrift på Schwäbische speciliteter, god husmandkost og solide retter fra Rhinlandet. Andrea Berg har kombineret erindringer og historier af den populære sanger.

På hotel Sonnehof i Aspach vil Andrea leve mange år endnu også de næste år vil gæsterne får hendes tilstedeværelse og hendes spektakulær optræden at se.

Andrea Berg SonnehofKilde: schlagerplanet.de

Tidligere artikelAndrea Berg sange: best of
Næste artikelAndrea i Berlin