Hun har ledt og fundet: Andrea Berg og Uli Ferber. Gift i 2007, i dag er de stadig lige forelsket. hvad er deres hemmelighed?

Når man ser på Andrea Berg og Uli Ferber, kan man måske være lidt jaloux. Når man ser parret er der kærlighed i luften og det mærker man når de er ude sammen. Selv om det er seks år siden de blev gift, virker de stadig lige forelsket som første dag. Mange spørger, hvad deres hemmelighed er.  Schlagerplanet har taget et nærmere kig på dem, og her er hvad de er kommet frem med.

Andrea Berg og Uli Ferber: Ledt og fundet

Andrea Berg synger med følelse. Allerede i 1995 kom studiealbummet med navnet “Gefühle”. En sang fra 1996 hedder “Die gefühle haben schweigeflicht” og hendes nyeste single fra det aktuelle album “Atlantis” hedder “Das gefühle”. Hendes sange handler om kærlighed og de store følelser. Alle der er lykkelige og forelsket kender til det hun synger. Den positive energi ligger hun i sangene og når sine fans hjerter, og hendes fans elsker hendes sjælfulde sange.

Men hvem er manden, der gør schlager sangerinden så lykkelig, og få hendes til at stråle? Hendes mand Uli Ferber er ikke kun hotel ejer af Sonnehof i Klein Aspach nær Stuttgart, men også en succesfuld sportsmanager og givet mange en karriere, z.B. som grundlagde “Fair sport” i 1999, et firma, som bestræber sig et samarbejde og støtte for fodboldspillere.

Parret lærte hinanden og kende i 2003 ved en af hendes koncerter på hans hotel i Kleine Aspach, de blev forelskede og gift fire år senere, helt præcis den 27- Juni 2007. Det pudsige ved denne historie er, at Andrea Berg nær aldrig havde kommet frem til den lille by, da den ikke var på hendes navigations system (GPS).

I et interview fortæller de begge om kærlighed ved første blik, som man mest høre om i film. Det fortalte de til bladet Bunte for et par år siden.

“Uli og jeg, er virkelig oprigtig, dyb kærlighed. Uden kontrol, uden begrænsninger. Dette er fuld tillid.”

At Andrea Berg føler sig hjemme hjemme i Kleinaspach kan man føle, da hun regelmæssigt ligger billeder på Facebook. På billederne kan man se hendes vingård, landskabet, dyrene og bygningerne omkring Sonnehof.

De Awards/priser hun har fået er en Bambi, musikprisen ECHO, Goldenen Henne, Goldene Stimmgabel og talrige Goldene Schallplatten. Hun har opnået alt inden for musik verden, men også i livet har hun opnået den store kærlighed. Vi kan kun ønske dem alt godt i livet og må de forblive lykkelige.

Sport Bild Award 2011

Kilde: Schlagerplanet.com

Tidligere artikelBambi i landkøkkenet
Næste artikelDen store Promipool afstemning: Hvem bliver schlager dronning