Andrea Berg begyndte sin karriere i 1992, da produceren Eugen Römer opdagede hende og hurtigt var hendes første album på gaden. Både i 2003, 2004, 2005 og 2007 vandt hun den berømte ECHO pris indenfor tysk slagermusik. 5 år i træk vandt hun desuden den Gyldne Stemmegaffel. Efter at have udgivet flere albums blev det tid til et ”The best of” i 2011, for den modtog hun 5 x platin og den lå på den tyske top 100 i mere end 336 uger. Andrea Berg er, foruden sin skønne stemme og gode musik kendt for sine sceneshows og sit erotiske outfit.

I 2012 fejrede hun sit 20 års jubilæum på scenen med en stor Tysklands turné. Den store turné bliver det ikke til i 2013, så gå derfor ikke glip af hendes 8. open air koncert i Aspach i det sydlige Tyskland med op til 15.000 tilskuere. Her er Andrea Berg på absolut hjemmebane.

Vi krydrer rejseoplevelsen med et par hyggelige udflugter i det nære område men levner også god tid til koncerten, både før, under og efter.

Vi bor på Hotel Achat i Zuffenhausen og på NH Hotel Ludwigsburg. Begge hoteller er af god standard og med god forplejning.

REJSEPLAN

1. dag: Danmark – Sydtyskland

Afrejse fra Danmark via Padborg, Hamburg, Kassel og til Ludwigsburg / Zuffenhausen, hvor vores hoteller ligger. Ankomst midt på aftenen til sen middag og indkvartering.

2. dag: Stuttgart

Efter en god nats søvn og en velassorteret morgenmad, tilbyder vi en lille udflugt hen over middag til Stuttgart, der er Tysklands sjette største by. I byens centrum nyder vi de mange flotte grønne områder, som er kendetegnende for byen. På Schillerplatz nyder vi menneskemylderet og udsigten til Thorvaldsens statue af den store, tyske digter Schiller fra 1839.

Hjemme igen om eftermiddagen, bliver der tid til at slappe af, inden vi nyder en tidlig aftensmad. Hvorefter turen går til Aspach til Andrea Bergs open air koncert.

Vi har billetter i bedste kategori til koncerten, der starter kl. 20:30. Hjemkørsel til hotellet efter koncerten.

3. dag: Heidelberg

Vi besøger den smukke og velbevarede by Heidelberg, der ligger utroligt flot ved Neckarfloden. Heidelberg undgik krigens bombardementer, og huser desuden Tysklands ældste universitet. Aftensmad på hotellet.

4. dag: Hjemrejse

Efter morgenmaden forlader vi hotellet og kører igen mod Danmark ad samme rute som på udrejsen.

Rejsen kan bestilles på Riis Rejser her: Andrea Berg Open Air

 

Næste artikelAndrea Berg