Uden min familie ville jeg aldrig være blevet en stjerne, siger Tysklands store schlager dronning, men hendes rigtige skat er ikke platin plader og fulde koncerter – men derimod familien….

På lørdag optræder Andrea Berg ved “Ein herz für kinder” galla af BILD.de. “Det her er fra hjertet, modtager den vigtigste tak – nemlig smil fra børn” Siger Berg i et interview med BILD.de, læs her under hvad der er kommet ud af interviewet.

Andrea-berg-og-datter

BILD: Hvad kan vi voksne lærer af de små?

Andrea Berg: “Sandheden, ærlighed. Denne bevidsthed, uden berøringsangst og forbehold at nå ud til andre. Børn sætter gang i vores fantasi. De lever uden tabuer og ubegrundet angst”.

BILD: Din datter Lena-Maria er 15 – det kan være en vanskelig alder…

Berg: ” Jeg håber, at hun kommer gennem puberteten uden gnidninger og overfladiskhed. Hun skal i gennem en modningsproces, ligesom da mine forældre for 2 år siden var i et biluheld og så havde døden tæt på. Hendes morfar døde efterfølgende, hendes mormor blev opereret og sad i en kørestol. Lykken for min datter er ikke et par nye sko, men når mormors fod ikke gør ondt mere”.

BILD: Hvilke værdier er vigtig for børn?

Berg: “At mærke kærligheden og at videregive og taknemlighed. Ikke at tage livet for givet”.

BILD: Hvordan var din egen barndom?

Berg: Jeg er opvokset meget beskedent. Min far var brandmand, chefen i huset, vores beskytter. Han lærte os ydmyghed og beskedenhed. Min mor var min nærmeste fortrolig og er det stadig i dag. I vores kolonihave voksede der grønsager, som min mor kogte til os. Vi havde ikke meget, men var meget beskyttet”.

BILD: Og i dag?

Berg: ” Lever vi i et 3 generations hus. Uden mine forældre ville min karriere ikke været mulig. Kun fire uger efter at Lena-Maria blev født, tog vores “Omvandrende cirkus” af sted igen. Min far ved rattet, min mor kiggede efter barnet, jeg stod på scenen og i pausen ammede jeg”.

BILD: Hvad har ændret sig gennem din mega succes?

Berg: “Enhver der tænker, at millioner på kontoen er vigtigere end kærlighed, er et stakkels menneske…”

BILD: Du har selv bygget et børnehjem?

Berg: “Familier med alvorlige syge eller handicappede børn har muligheden, for at benytte et kortsigtet pleje. Jeg er taknemlig for min lykke og vil gerne dele det med andre”.

Andrea Berg og far Hans-Jürgen
Andrea Berg 5 år og hendes far Hans- Jürgen (+68)

Kilde: Bild.de

 

Tidligere artikelAndrea Bergs weekend
Næste artikelAndrea på TV den 7-12-2013