Fans til Andrea Berg skal se TV i aften. Andrea kommer nemlig på skærmen hele to gange. Den ene gang er det i det spændende “star quiz” program, samt at man endnu en gang kan se hendes 20 års jubilæum.

For dem som kan tage MDR vil man kunne se hendes show igen, ellers vil man på NDR kl 20.15  se Andrea i quiz programmet.

For et par måneder siden scorede “Andrea Berg show” utrolig succes i tv. I et par timer kunne man se Andrea Berg med hendes venner, også Lionel Richie var med til at synge hvor de to sammen sang hittet “Angel”. Man kan høre også gamle hits, samt nye fra albummet “Abenteuer”.

“Andrea Berg show” er en tv begivenhed for hendes fans og et show man ikke må gå glip af. Et spektakulær show på MDR kl 20.15.

Samtidig på NDR kl 20.15 vil vært Kai Pflaume i “star quiz” modtage stjernerne og få dem til at løse svære spørgsmål. Det er en spændende aften kke mindst for stjernerne, der ikke ønsker at løse dårlige talgåder. Andrea Berg har altid et svar. Gå ikke glip af dette fans.

Andrea Berg vil få kamp til stregen. Sammen med syv andre stjerner vil de kæmpe om sejren hvor vinderne skal donere gevindsten væk på de 150.000 euro til en god sag.

Andrea-Berg-und-Armin-Rohde-e1329509448442-538x307

Kilde: schlagerplanet

Hele artiklen kan læses her: schlagerplanet

Tidligere artikelVores møde med Andrea Berg ved Top Charlie i Parken 2013
Næste artikelSuccesfuldt team: Andrea Berg og Dieter Bohlen