Andrea Berg er en af de mest succesfulde tyske sangerinder for tiden. I onsdag havde hun en særlig grund til at glæde sig, da Schlager dronningen kunne fejre sin 49. års fødselsdag. Og med de næsten 50 år kan den rødhåret helt sikkert glæde sig, Andrea Berg er varmere end nogensinde før.

Andrea Berg har mere end 20 års erfaring som Schlager sangerinde. I onsdag fejrede hun sin 49. års fødselsdag, og kan se tilbage på en utrolig karriere og være stolt af den.

Kilde: deutscher-medienpreis.de
Kilde: deutscher-medienpreis.de

Mere succesfuld end nogensinde

Hun kan betragtes som en af de mest succesfulde kunstnerinder på den tyske hitliste. Alene i november modtog Schlagerdronningen ikke mindre end 19 priser, som hun nu kan kalde sine egne.

Andrea Berg har virkelig opnået meget. Hun er blevet optaget i Guinnes rekord bog, med sit “Best of” album, for den længst liggende på den tyske og østrigske hitliste. Hele 600 uger har CD´en ligget på listen, det svarer til utrolige 12 år.

Men ikke kun proffesionelt, går alt godt for Andrea. Også privat har hun fundet den store lykke og er taknemmelig for sin ægtemand Uli Ferber og hendes datter Lena-Maria.

Stadig meget varm

Andrea er ikke kun super succesfuld med sine 49. år, men også super varm. Hun ser stadig godt ud selv om hun nærmer sig 50. For et par dage siden ved en tysk medie pris dukkede Andrea op i en rød kjole og viste, at man ikke behøver at være i midt 20erne for at se godt ud.

Kilde: promipool.de

 

Tidligere artikelTillykke med dagen Andrea
Næste artikelForberedelse