Avisen “Deutschland Today” skriver følgende om Andreas Atlantis:

En stor tour er startet for Andrea Berg, Med to udsolgte koncerter blev sangerinden i Erfurt fejret af sine fans.

De ca. 14.000 fans er glade for forsættelsen af eventyret, da de blev taget med på en spetankulær tourne og med “Atlantis” var det den bedste underholdning med mange overraskelser.

426687_1_lightbox_MG_7620

Fantasien havde ingen grænser og for et par timer gik det tilbage til en helt anden verden. Myten om “Atlantis”, byen under vandet, blev gennem sangerinden genoplivet og med med hendes kreativitet taget til nutiden. Andrea Berg har gennem flere år været Tysklands succesrigste sangerinde. Hendes musik, sammen med en fantatisk scene show, berører hun mennesker på en viunderlig måde. For ikke så længe siden var den indfødte Krefelderinde på hendes “Abenteuer” tourne ikke kun for fyldte haller, men også for stormende entusiasme.

Over 280.000 besøgende taler et entydig sprog og styrker den unikke betydning af denne exceptionelle sangerinde. Koncerterne var med meget spændning og naturligvis musikalsk nydelse med de mange nye sange, men selvfølgelig også med klassikere som “Du hast mich tausenmal belogen”. “Die gefühle haben schweigeflicht” og “Kilimandscharo”. En absolut speciel oplevelse er bestemt ikke afvejen og Tysklands mest succesrige sangerinde skal man bestemt ikke snyde sig selv for, og nu går rejsen videre.

 

 

Tidligere artikelAtlantis er opstået
Næste artikelEn hilsen fra Andrea