Hun fyldte stadioner, der ellers kun fyldes af internationale popstjerner: Andrea Berg har opnået det mange drømmer om: Hun har med sin schlager opnået gennembrud med sine hits. Hendes “Abenteuer turne” var det største højdepunkt i det forløbne år. Hun modtog prisen “Mein Star des Jahres 2013 ( Min Stjerne for året 2013)” i kategorien “Mest succesfulde turne”

Succesen er ikke overraskende. Man får nemlig ikke kun en koncert at høre når man er med Andrea. En turne er som et eventyr og den sidste turne blev markeret med en kreativ scene, flotte kostumer samt mange flotte effekter. Og haller der rystede ved hver koncert.

Andrea Berg synger med hjerte og sjæl, og med så meget hjerte at selv publikum kan mærke det slår og gnister. Fans til Andrea (drømmepirater) var begejstret, og kan nu igen fejre deres stjerne.

I “Stjerne for året” gallaen i Hamburg Kehrwieder teater, skulle Andrea Berg have haft modtaget prisen selv, men på grund af influenza måtte hun blive hjemme i sin seng.

Den berømte pris “Stjerne for året 2013″ modtog hendes manager, som vil overbringe den til hende. Han udtaler: Andrea er altid så kreativ, og som man siger: Hvordan ønsker vi at betale for det, og hvordan ønsker vi at gennemføre det?”

Men hvor der er en vilje, er der en vej. Men  Andrea blev tildelt prisen, til trods for hun manglede. Tillykke og god bedring!

Mein-Star-des-Jahres-2013-Andrea-Berg-Gewinner-b_img_308x0kilde: das neue blatt, februar 2013

Tidligere artikelAndrea flyver forbi kometen Dj Ötzi.
Næste artikelVind et signeret kort fra Andrea Berg