Med hendes album “Atlantis” har Andrea Berg gjort sin succes historie perfekt: For ottende gang lagde hun sig i toppen af album hitlisten.

I over 20 år har sangerinden med succes indtaget schlager verden. 2013 var det år hun endelig brød alle rekorder. hun har vundet flere priser. “Atlantis” fik guld efter kun 3 dage. For hendes to sidste album “Shwerelos” og “Abenteuer” fik hun sidste år i udsendelsen “DSDS” 17 gange guld Award.

Kilde: Guinnessworldrecords.de
Kilde: Guinnessworldrecords.de

Optagelse i Guinness rekord bog

I 2013 lykkes det Andrea Berg at komme i Guinness rekord bog. I ARD showet “Frühlingsfest der 100.000 Blüten” fik hun rekorden for det album som har ligget længst på albums hitlisten i Tyskland og Østrig. Hele 347 uger på den tyske og 532 på den Østrigske hitliste holdt albummet “Best of”.

En fawn for succes

Kronen på et succesfuldt år 2013, modtog Andrea Berg en særlig pris af juryen ved den 65. Bambi Award i Berlin. Men det er ikke alt, også i 2014 kan fans glæde sig over sin schlager stjerne. Fra den 11. januar startede hun sin “Atlantis” tour i Erfurt. En fantastisk scenografi, som er den sunkne by Atlantis, har Andrea Berg fået en strålende start succes. I tre måneder rejser sangerinden gennem Tyskland, Østrig, Schweiz. Danmark, Frankrig og Belgien. Ansvarlig for koreografi er DJ BOBO. Sammen med DJ Bobo har hun under forberedelserne været med ham til Las Vegas, for at se Celine Dions sceneshow.

Duet med en verdens stjerne

I Los Angeles traf Andrea Berg Lionel Richie, sammen indspillede de en sang. De har lært hinanden og kende i Carmen Nebel show, hvor de sang duet. De fandt straks sympati for hinanden og, besluttede at de ville lave en duet sammen. Offentliggørelsen af sangen er planlagt til 2014.

År 2014 er sandsynligvis Andreas år, og hvem ved hvilke rekorder hun bryder i år.

Kilde: Schlagerplanet.com

Tidligere artikelAndrea Berg Hannover, Hamburg og Schwerin
Næste artikelFanklub tur Hamburg – Del 2