Hallo kære

Ja, det passer: Ilden fangede mig i lørdags ved forpremieren i Wetzlar og nu ved jeg, hvilken smerte man har, når man kæmper med en ildsprudlende drage. Jeg tog en alvors snak med dyret bagefter og dragen har lovet mig, at i fremtiden vil der ikke komme nogen varme overraskelser.

I pausen blev deer sørget godt for mig og efter en halv time kunne jeg også klare anden del af showet. Jeg går ud fra, at dragen i aften har tårer og vil fungere, som var den et medlem af mit team. Min scene kostume måtte kasseres, da det blev brændt, men det er ikke så slemt, kjolen kan man erstatte. Jeg håber på den anden side, at min brændte hud vil vokse sammen igen.

Alligevel: Ved Heimspiel i Mechatronik Arena i Aspach på fredag og lørdag er helt sikket på. Jeg glæder mig, til at se jeer sunde og munter.

Jeres Andrea

Kilde: Facebook, Andrea Berg