Over 10 millioner solgte plader, 6 ECHOs, 1 Bambi, 8 goldene stimmgabeln i række, 3 Kronen der Volksmusik, 48 ædelmetal alene i Tyskland, deraf 10 gange platin pris for “Best of” og 13 gange guld pris for samme album – det er kun en brøkdel af priserne, som Andrea Berg har opnået i hendes 20 årige karriere.

Andrea Berg “Machtlos” var hendes ottende studio-Album

“Machtlos” hedder det ottende studio album fra sangerinden. I Østrig solgte hun over 10.000 enheder af dette album og i Tyskland over 300.000 enheder. Det betyder, at dette album nu har opnået 3 gange guld status. Den normale guld pris var den fjerde i Andrea Bergs karriere.

Den første fik sangerinden i 2002 for 150.000 solgte enheder af hendes “Best of” album. Det er i øverigt en parallel til dannelsen af “Fantasy”, det er også i hendes tiende års karriere for “Best of” album hun fik sin første Guld pris.

Andrea-Berg-Machtlos-Gold-Award

Vind Andrea Bergs guld pris for albummet “Machtlos”

Denne guld pris for “Machtlos” kan I vinde. Sony Music er i øjeblikket ved at flytte til nye lokaler og har allerede bort auktioneret 150 priser til en god sag. Promipool sætter nu denne pris som gevinst. Dette er en enestående chance for enhver Andrea Berg fan.

Fra 16. Marts kl. 20.00 til 23. Marts kl. 20.00 løber konkurrencen. I skal besvare et spørgsmål.

Vi ved, at Andrea Berg for “Best of” fik hendes første Guld pris. Kort tid efter modtog hun sin første guld pris for et studioalbum.

Hvad var det første STUDIO ALBUM som Andrea Berg modtog en guld pris og i hvilket år modtog hun prisen?

Svaret skal indtastes på Promipool.de

Kilde:Promipool.de

Tidligere artikelWeekende opdatering fra Andrea´s Facebook
Næste artikelAndrea Berg og Uli på måneskinstur