Wow, hvilken kamp der er i blandt giganterne i toppen af hitlisten! Andrea Berg og Beatrice Egli er med hver deres single repræsenteret i top ti  og sikken et spændende opløb om toppen.

Party og schlager hitlisten for den aktuelle kalender uge, er bestemt af det europæiske samfund af musik. Schlager dronningen Andrea Berg og schlager prinsessen Beatrice Egli levere en spændende kamp.

Endnu befinder Beatrice Egli sig uændret på 1 pladsen med hendes single “Mein herz” – Andrea Bergs nye single “Das gefühle” som er fra det meget ventet album “Atlantis” springer frem. I sidste uge var singlen på plads 9, nu er den inde på plads 2.

Men ikke nok med det, så er schlager gudinderne igen repræsenteret i top 10. På plads 6 er Andrea Berg med remixet af hendes single “Mein prinz”, singlen falder fra 4. pladsen i denne uge. Det ventes at Beatrice Egli snart stikker næsen frem igen: Hendes nye single “Jetzt und hier für immer” er gået fra plads 56 til plads 9 på party og schlager hitlisten.

Det bliver spændende, to store sangerinder, 4 store hits – Hvem vil holde sig et skridt foran på hitlisten?

For resten: Die Amigos har ligget der i 14 uger. Anna-Maria Zimmermann har ligget 18 uger i toppen på listen.

Til alle Andrea Berg fans

Vil du til et personligt møde med Andrea Berg, så er her de første steder hun giver autograf i forbindelsen med hendes udgivelse af Atlantis:

  • Mandag 09.09.2013, kl. 18:30 i Halle: Center Peißen
  • Onsdag 11.09.2013, kl. 17:30  Celle: real,- Center
  • Torsdag 12.09.2013, kl. 17:30 Göttingen: Kaufpark

Ved disse datoer kan man købe Andreas Bergs nye album og få det personligt signeret. Der vil endda være en eksklusiv version i et begrænset oplag, som ikke er til salg på anden måde.

Andrea Berg vs Beatrice EgliKilde: Schlagerplanet.com

Tidligere artikelDen store dag med Andrea Berg
Næste artikelAtlantis tag et lyt nu