Andrea Bergs første Live-Album går ind på 3. pladsen på hitlisten

“Atlantis – Iive Das Heimspiel”, det allerførste live album fra Andrea Berg, går ind på en 3. plads på hitlisterne. På plads 1 og 2 ligger Pink Floyd og Foo Figters – og det synes at være verdens tendens i denne uge.

I Tyskland i Top 10, fra plads 1-8 er det alle nye kunstnere.

CD udgivelse fanpakke

Med “Atlantis” har Andrea Berg fået opfyldt en drøm. Over 2 år planlagde hun og sit team den store tour, som hun fejrede i Januar med hendes premiere. Over 300.000 fans fejrede i Tyskland, Frankrig, Danmark, Belgien, Østrig og Schweiz sammen med Andrea, hendes strålende sceneshow.

Sidst i Juli fulgte et højdepunkt: Den store Heimspiel weekend i Aspach. Her var der over 30.000 fans på den hjemmelige Mechatronik Arena og gav sange fra hendes dobbelt platin album “Atlantis”, ligesom hendes gav de store hits på bedste vis. Den 18 – 19 juli fejrede Andrea sammen med gæster og venner en uforglemmelig sommerfest. Med på scenen var: DJ Ötzi, Nik P., Semino Rossi og naturligvis DJ Bobo.

Husk at tjekke den nye hjemmeside ud www.andrea-berg.de

Andrea på TV:

04.12.14 ZDF Die schönsten Weihnachtshits